Grinta vitality lab

Join the team

HOME > Join the team

Join the team

Looking for a New Challenge? Join Our Team Today

bartender

Grinta Vitality Lab, een bruisende plek waar gezondheid en beweging samenkomen, zoekt een enthousiaste bartender om ons team te versterken! Als bartender krijg je de kans om zelfstandig aan de slag te gaan.

We zoeken iemand met passie voor drankjes en een oog voor detail. Je zult verantwoordelijk zijn voor het creëren van heerlijke en verfrissende cocktails, het schenken van smaakvolle wijnen en het bedienen van onze gasten met een glimlach. Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar we verwelkomen ook enthousiaste nieuwkomers die willen leren en groeien.

Ben jij klaar om jouw passie te delen? Wil je een uitdagende rol in het kaffee van Grinta Vitality Lab? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Samen zorgen we voor een smaakvolle vibe.

Solliciteer vandaag nog door jouw CV door te sturen naar lien@grintavitalitylab.be . We kijken ernaar uit om van jou te horen en je te verwelkomen in ons dynamisch team!

kabinetten voor vrije beroepen te huur

Ben je op zoek naar een professionele en stimulerende omgeving voor jouw praktijk? Bij Grinta Vitality Lab hebben we diverse kabinetten beschikbaar die je kunt huren!

Onze kabinetten zijn ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. Ze bieden een rustige en serene ruimte waar jij en jouw cliënten zich meteen op hun gemak zullen voelen. Of je nu een therapeut, coach of een andere professional bent, onze kabinetten zijn geschikt voor jouw behoeften.

Als huurder van een kabinet bij Grinta Vitality Lab profiteer je van verschillende voordelen. Je hebt toegang tot onze state-of-the-art faciliteiten, waaronder wachtruimtes, een receptie en moderne voorzieningen. Bovendien bevind je je in een dynamische omgeving waar je kunt netwerken met gelijkgestemde professionals en mogelijk nieuwe zakelijke kansen kunt ontdekken.

Grinta Vitality Lab is gunstig gelegen in een bruisend gebied, waardoor jouw kabinet gemakkelijk bereikbaar is voor zowel jou als jouw cliënten. Daarnaast profiteer je van de positieve en energieke sfeer die ons lab biedt, wat bijdraagt aan een productieve werkomgeving.

Wil jij jouw professionele praktijk naar een hoger niveau tillen en deel uitmaken van de Grinta Vitality Lab-community? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor het huren van een kabinet te bespreken. 

Mis niets van je favoriete fitness!

Volg ons op sociale media